BiografieOntdek hier het levensverhaal van

deze showbizzheld.


Louis Flion De Enige Echte werd geboren op 10 maart 1998 in Flion Town, een pittoresk dorpje gelegen in het westen van Showbizzland. Als zanger zorgt Flion met zijn feesthits overal te velde voor sfeer, amusement en vurige vrouwkes.


Maar... wie is hij? Wat doet hij? Wat drijft hem?


Dit is de intrigerende biografie van partyfenomeen Louis Flion.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en doorspekt met faits divers.

Louis Flion - muziek - show - amusement - radio - NRJ België - ambiance - studio - interview
Louis Flion - zanger - entertainer - muziekartiest - show - ambiance - schlager - entertainment
Louis Flion

ER WAS EENS...

Als peuter is hij muzikaal. Louis volgt notenleer in de jeugdmuziekschool en produceert prachtige klanken met z'n wonderbaarlijke fluit.

Na 2 jaar oefenen wil hij starten met gitaar maar jammer genoeg houdt hij dit maar 2 jaar uit. Hij slaat zijn gitaar aan dingelen en verdwijnt in de mist.

...Sad story.

Maar als autodidact leert hij de ingrediënten voor een goede partyknaller kennen en begint al snel zelf te componeren.

Vanaf dat moment wordt muziekgeschiedenis geschreven...


Louis Flion - fans - optreden - fuif - foute party - après ski - carnaval
Louis Flion - fuif - ambiance - schlager - muziek - entertainment - feestact - partyact - feest
Muziekartiest Louis Flion op festival

DE ONTDEKKING VAN DE EEUW

Al snel komt Louis Flion op de radar van de Europese Ambiancecommissie. Zij verdiepen zich in het fenomeen Flion en stellen hem voor om een stemtest af te leggen. Do-re-mi-fa-sol-la-si en 10 seconden later is zijn pizza Hawaii gebakken. Volgens intimi van de zanger zou de commissie hem namelijk aanzien als 'de ontdekking van de eeuw'. Dat wordt meer dan eens duidelijk wanneer men hem prompt een officieel zangdiploma uitreikt. Talent moet er wezen, niewaar?

 

.In een mum van tijd behoren party's, festivals, kermissen en het mosselfestijn van de lokale fanfare tot zijn natuurlijke habitat. Zijn carrière is vertrokken!

Louis Flion in kursaal oostende
Louis Flion live in Andorra
Fans van Louis Flion

KONING VAN DE WANKELE TAFELS

Vervolgens trekt Louis Flion z'n korte broek aan en laat hij Katarina, zijn Poolse naaister, strakke sokken maken met z'n eigen smoel op.

Even later stapt hij met het nodige showgehalte de opnamestudio's binnen met de magische woorden: "Koekoek vrienden, ik kom stevige feesthits maken!"

Meteen slaat hij met een team van Vlaamse en Duitse topproducers de handen in elkaar en werken ze aan een prachtige sound. Hiervoor gebruiken ze onder meer boormachines, kettingzagen en ander stevig werktuig. De rest is geschiedenis: de ene klinkende meezinger volgt de andere op.


"Mensen laten jodelen op m'n hits, ze op en neer doen wippen en entertainen, dat is waarvoor ik het doe!", vertelt mister Koekoek.


Om dus maar te zeggen: Flion is een kerel met een peperkoeken hart.

Organisatoren krijgen een artiest op hun podium die zich helemaal geeft en die zijn groep fans dag na dag ziet groeien.


Wat niemand voor mogelijk achtte, blijkt al snel realiteit: Louis Flion wordt in de catacomben van Showbizzland gekroond tot Koning van de Wankele Tafels.

zanger Louis Flion tijdens show
Louis Flion zorgt voor feest met fans; MNM; radio; studio; interview; marathonradio; presentator, zanger
Fan Louis Flion

EN DOOR!

Flion zorgt overal te velde voor feest, selfies en liefde.

In een vingerknip verschijnt hij met z'n eigen partyknallers achter de microfoon van verschillende radiozenders en schittert hij op nationale televisie.


Met succesvolle shows in België, Nederland, Frankrijk en Andorra rekent een team van experten hem resoluut tot hét upcoming talent van de feestmuziek.


Dit spannende verhaal wordt zonder twijfel vervolgd!


...