10 redenen om Louis Flion te boeken

3/01/2022 1. Louis Flion maakt altijd het feest
  Zit de avond in het slop? Dan verandert dat ogenblikkelijk van zodra Flion het podium bestijgt! Wanneer de eerste noot door de boxen knalt, vliegt confetti meteen in je bier.

 2. Hij schittert steeds in zijn eigen opmerkelijke outfits
  Een korte broek en kousen waar zijn eigen gezicht op staat? That's Flion! Denk daar een kleurrijk jasje bovenop en je hebt het grootste beeld van hem gevormd. Maar Louis Flion is pas écht Louis Flion wanneer hij zijn gouden ketting met het opschrift "Koekoek" draagt.
  Dat wil je toch gewoon zien?!
 3. Zijn shows hebben een hoog meezinggehalte
  Tijdens zijn ambianceshows brengt Louis Flion dé perfecte mix tussen gekende meezingers en zijn eigen hits, die bovendien ook gemakkelijk mee te zingen zijn. De gekende meezingers worden gebracht in knallende megamedley's waardoor je van de ene song in de andere rolt. Lalalaaaa, smeer die stembanden maar in!

 4. Jong en oud houdt van Flion
  Louis Flion bereikt met zijn muziek een breed publiek waardoor hij tijdens zijn shows iedereen meekrijgt. Zowel jongeren als mensen met meer levenservaring amuseren zich te pletter tijdens zijn knalshows en kwijlen zijn hits mee.

 5. Na een show blijft Louis Flion in het geheugen hangen
  Louis Flion vergeten? Dacht het niet! Zijn verschijning, zijn muziek, zijn sfeer en zijn uitspraken zorgen ervoor dat je je zelfs maanden later nog zijn uitbundige show herinnert.

 6. Zoals Louis Flion bestaan er geen twee
  Hij is niet zomaar een Vlaamse zanger als een ander. Louis Flion is een waar fenomeen. Daarmee is alles gezegd. Toch?

 7. Hij past op verschillende soorten evenementen
  Zo specifiek zijn muziekgenre is, zo breed zijn de mogelijkheden waar Louis Flion het mooie weer maakt. Met zijn Nederlandstalige stevige feestmuziek zie je hem o.a. verschijnen op de line-up van après-ski party's, carnavalsfuiven, schlagerfestivals, studentenfeesten, kermissen, festivals en bedrijfsfeesten. Helemaal koekoek!

 8. Zijn muziek is opvallend en uniek
  Kenmerkend voor Flion's muziekstijl zijn de gekke Nederlandstalige songteksten over opvallende onderwerpen. Zet daar een goeie beat onder en je hebt de basisingrediënten van zijn sfeervol muziekgenre. Dit hoorde je ongetwijfeld nog nooit.

 9. Flion is een geboren entertainer
  Handjes in de lucht, polonaises dansen en knieschijven uit de kom springen? Louis Flion knippert met zijn vingers en het volledige publiek gaat total loss!

 10. Fans over het hele land aanbidden hem
  Zijn passages bij Nationale radiozenders en optredens in het hele land zorgen ervoor dat Louis Flion zijn groep fans dag na dag ziet groeien. Vanuit het hele land zakken vurige vrouwkes (en mannekes) af naar zijn shows om te kunnen feesten en zingen.
  "We want more" zal als een smeekbede weerklinken en je de hele nacht achtervolgen.


Ziezo, it's partytimeeee!
🥳