Louis Flion maakt feestversie van Studio 100-hit

Louis Flion maakt remake van Studio 100 Hit

9/10/2023


Voor de Vlaamse zanger Louis Flion (25) nam 2023 een vliegende start. Zijn feesthit ‘Turbulentie’ overschreed na amper enkele weken al de kaap van ruim honderdduizend streams, onze Noorderburen zijn gek op het nummer en afgelopen zomer moest de politie zelfs een festivalplein afsluiten omdat te veel mensen naar zijn optreden afzakten. Daarom kan een opvolger niet uitblijven. Met de remake van ‘We Kunnen Het Leven Aan’ van Spring lanceert hij vandaag een bekende oorwurm die jou volledig in feeststemming brengt.


Dit jaar bestaat de song ‘We Kunnen Het Leven Aan’ van Spring exact 20 jaar. Met de steun van Studio 100 blaast Louis Flion deze hit op geheel eigen wijze nieuw leven in onder de titel ‘We Kunnen Het Feestje Aan’. Knallende beats, accordeonbassen en een lichte wijziging van de tekst, met deze versie is Flion helemaal klaar om Vlaanderen en Nederland in feeststemming te brengen.


“Tijdens mijn shows breng ik wel vaker herwerkte klassiekers van Spring of Samson & Gert. En da’s altijd een megasucces. Mijn publiek is daarom al langer vragende partij om deze versie op single uit te brengen. Het 20-jarig jubileum van deze hit verdient een mooi eerbetoon aan onze jeugdidolen en ook Studio 100 was meteen enthousiast over het idee. Het is de juiste song op het juiste moment”, vertelt Louis.


Met het lied mikt Flion op het najaar. Après-ski en feestmuziek zitten volledig in de lift en dit is het muzikale antwoord op die populariteit. Het nieuwe feestseizoen is bij deze geopend.


Bekijk de videoclip hier